فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان:

اعضای یک تیم خرابکاری در شهرستان خاش شناسایی و دستگیر شدند/ قصد خرابکاران انفجار در مکان‌های عمومی خاش

فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان گفت: سربازان گمنام امام زمان (عج) تیم خرابکاری امنیتی را در شهرستان خاش شناسایی و دستگیر کردند.

به گزارش سراج24 ، سردار حسین رحیمی پیش از ظهر امروز در حاشیه جلسه شورای مبارزه با مواد مخدر استان که در استانداری برگزار شد اظهار داشت: روز گذشته در پی اقدامات اطلاعاتی و امنیتی سربازان گمنام امام زمان (عج) تیم خرابکاری را شهرستان خاش شناسایی و دستگیر کردند.

وی افزود: این تیم قصد خرابکاری و انفجار در مکان‌های عمومی شهرستان خاش را دنبال می‌کرد که با اشراف کامل اطلاعاتی دستگیر شدند.

فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان افزود: کلیه اعضای این تیم در بازداشت و رصد اطلاعاتی و امنیتی سربازان گمنام امام زمان (عج) هستند و جزئیات و اهداف عملیاتی این تیم خرابکاری متعاقباً اعلام می‌شود.

 

منبع:تسنیم

اخبار مرتبط

به ازای شهادت هر ایرانی، به درک واصل شدن یک نیروی آمریکایی

حکم اعدام دو تروریست داعشی اجرا شد

وزارت خارجه: رژیم تروریستی آمریکا کمترین اعتباری برای تعهدات خود قائل نیست